F-Group

F-Group Alapítvány

Alapítók:

Filipovics Vladan
(az F-Group Kft. ügyvezetője / tulajdonosa)

Huszti Szabolcs
(az FC Zenit játékosa)

Juhász Roland
(az Anderlecht FC játékosa)

Bodnár László
(válogatott labdarúgó)

A kuratórium elnöke:

Szabó Tibor
(ügynökségi partner)

A kuratórium tagjai:

Buzsáky Ákos
(a QPR játékosa)

Gyepes Gábor
(a Cardiff City játékosa)

Halmosi Péter
(a Haladás játékosa)

Tisza Tibor
(a Diósgyőr játékosa)

Dr. Wenczel Kristóf
(ügyvéd)

F-Group Alapítvány

Filipovics Vladan

Az F-Group menedzserioda vezetősége, és az ügynökség által képviselt labdarúgók közös, Magyarországon eddig nem látott akcióba kezdtek: a non profit F-Group Alapítvány azért jött létre, hogy a futballisták jótékonyságra szánt pénzük erre a számlára kerüljön, ahonnan egy-egy játékos a számára szimpatikus alapítványnak tudja továbbítani az adományt. A labdarúgók sporteszközeik árveréséből, válogatott fellépésért járó prémiumukból, illetve magán befizetések útján tervezik szponzorálni a különféle jótékony szervezeteket.

Az F-Group első nagyobb volumenű szerepvállalása Huszti Szabolcs és Juhász Roland nevéhez fűződik: a válogatott labdarúgók 2008-ban csatlakoztak a Gyermekkor Alapítványhoz. A Zenit és az Anderlecht légiósa a beteg gyerekek gyógyulását segítő, a Madarász utcai kórház fejlesztési munkálatait finanszírozó jótékony szervezet „arcaként” jelennek meg az alapítvány kiadványaiban, plakátjain – továbbá a honi sajtóban hívják fel az emberek figyelmét az önzetlen segítségnyújtás fontosságára. Az F-Group-játékosok az árverezésre bocsátott mezeik bevétele mellett 2010 nyarán egymillió forinttal támogatták a Gyermekkor Alapítványt. 2011-ben Juhász Roland ajánlotta fel válogatott fellépéseiért járó prémiumát – egymillió forintot – amit az Eb-selejtező-sorozat végén újabb kórházlátogatással egybekötve adott át. Huszti Szabolcs pedig a 2012-es esztendőt kezdte jótékonykodással: ajándékokkal és egymillió forinttal érkezett a Madarász utcai kórházba.
 
Az F-Group is csatlakozott a 2010. októberében történt szörnyű iszapkatasztrófa áldozatainak megsegítéséhez: Huszti Szabolcs, Juhász Roland és Filipovics Vladan a tragédia talán legnagyobb csapását elszenvedő Juhász-családot támogatta, a futballisták az F-Group Alapítványon keresztül egy-egy millió forintot, menedzserük pedig további ötszázezret adományozott a tizennégy hónapos kislányukat elveszítő szülőknek. Erzsébetet és Zoltánt az ajkai kórházban látogatta meg az F-Group-küldöttség.
 
Juhász Roland nem felejti el honnan indult futballista-karrierje: a válogatott védő nevelőegyesületének, a Tápiószecsőnek nyújt anyagi segítséget – 2010 őszén négyszázezer forintot adományozott a klub utánpótláscsapatainak javára.
 
Gyermekkor Alapítvány
 
Nemzeti Sprot
 
Magyar Labdarúgó Szövetség
 
FourFourTwo magazin
 
NB1
© 2019 F-Group Kft      EN English    HU Magyar